فیلم طرز تهیه مرغ بریانی در قابلمه
کافه نیوز-مرغ بریانی را به روش های مختلف می توان درست کرد. طرز تهیه و دستور پخت مرغ بریانی حیدرآبادی در قابلمه در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم توضیح داده شده است.
[aparat id=”YRphw”]
مواد اولیه برای مرغ بریانی
مرغ ١ عدد
پیاز ٢ عدد
پیاز سرخ شده نصف پیمانه
سیر ۴ حبه
زنجبیل ١ قاشق چایخوری
ماست ٢ پیمانه
لیمو ترش ٢ عدد
نمک، فلفل، تخم گشنیز، فلفل قرمز، زردچوبه، چوب دارچین، هل، میخک، برگ بو، زیره سبز و سیاه، بادیان ستاره ای و زعفران ۵ قاشق غذاخوری
برنج هندی ۴ پیمانه
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
کره ۵٠ گرم
گشنیز و نعناع یک چهارم پیمانه
دستور پخت مرغ بریانی
برای شروع ٢ عدد پیاز خلالی خورد شده را همراه با روغن و کره تفت داده و پس از ١٠ دقیقه سیر و زنجبیل را به همراه تمامی ادویه ها تفت داده و حال مرغ را اضافه کرده و مجدد ١٠ دقیقه با مواد دیگر تفت دهید.
حال ٢ پیمانه آب را اضافه کنید و ٢٠ دقیقه با شعله متوسط پخت و سپس ماست را اضافه کنید و ١٠ دقیقه دیگر پخت دهید و حال لیمو ترش، زعفران و برنج شسته شده را اضافه کرده و اجازه دهید روی شعله تا آب کاملا کشیده شود.
این نکته را در نظر داشته باشید اگر آب مرغ زیاد بود به مقداری برداشته و به عنوان سس کنار غذا سرو کنید.
پس از آنکه آب برنج خشک شد دم کنی گذاشته و ١ ساعت با شعله کم پخته و در آخر پیاز داغ و نعناع و گشنیز را ضافه کرده و نوش جان بفرمایید.